blog de cuina ecològica/blog de cocina ecológica

Blog per menjar bé i "sanament" amb receptes senzilles però molt saboroses. Des que a casa mengem només productes ecològics, ens hem adonat que ho trobem tot molt bó, tot i fer una cuina super senzilla i saludable, amb coccions suaus i ingredients frescos. No es només l'alimentació ecològica. Hem arribat aquí, després de preocupar-nos una miqueta per portar una alimentació més saludable, i aixó ens ha fet conèixer aliments, formes de cocció y productes que per sí sols tenen propietats per tenir en consideració. Sense complicar-nos massa, veurem que menjar sà es molt fàcil i agradable.----------------------Blog para alimentarse bien y "sanamente" con recetas sencillas pero muy sabrosas.Desde que en casa comemos solo productos ecológicos, nos hemos dado cuenta de que lo encontramos todo muy bueno, aún cocinando de una manera sencilla y saludable, con cocciones suaves e ingredientes frescos. No es solo la alimentación ecológica. Hemos llegado hasta aquí, después de preocuparnos un poco por llevar una alimentación más saludable, y ésto nos ha dado a conocer alimentos, formas de cocción y productos que por sí solos tienen propiedades que vale la pena tener en cuenta. Sin complicarnos demasiado, veremos que comer sano es muy fácil y agradable.

per començar: com funciona "aixó"

para empezar: como funciona "ésto"

diumenge, 29 de maig del 2011

El preu dels productes ecològics

El productes ecològics tenen un preu generalment superior al dels productes “convencionals” o no ecològics.

El més habitual es que aquest preu sigui bastant més alt,uperior, cosa que fa que aquest tipus d'alimentació no sigui a l’abast de qualsevol butxaca.

Tal com estàn les coses en aquest moment, la veritat es que a vegades es fa difícil seguir aquest tipus d’alimentació, que fins al moment s’havia pensat més per a classes amb més possibilitats econòmiques, catalogant-se inclús, com “delicatessen”.

De tota manera, cada dia més, la preocupació per una alimentació sana, ha portat a incrementar la demanda d’aquest tipus de productes.

Aixó fa que cada dia hi hagi més oferta en les grans superfícies, en les que podem trobar barrejats en les mateixes prestatgeries que la resta d’articles, aquests aliments, dels quals les etiquetes porten impresa la certificació de la seva procedència “d’agricultura ecològica”.

L’oferta en els supermercats i el fet que cada cop hi hagi més comerços “eco”, fa que les possibilitats de comparar i trobar preus millors, resulti més fàcil.

A nivell particular, puc dir que un mateix article, l’he pogut trobar amb una diferència de 2€uros d’un establiment a un altre, de manera que acostumo a seleccionar que compro a cada comerç.

De fet, m’he confeccionat un llistat de productes que utilitzo i tinc el preu que em costen a cada un del meus establiments habituals, així sé que he de comprar en cadascún d’ells.

Evidentment, també estic molt atenta a les ofertes, ja que quan es presenten, em puc trobar amb diferències importants en els preus, i en aquest cas, compro més quantitat del producte en qüestió. Sempre i quan es tracti d’un article que realment utilitzi, ya que sino, l’estalvi se’ns va al trast.

A casa, més que una opció, ho considerem una necessitat, i si algún dia n’hem de prescindir, situació que espero que no es doni, doncs haurem de tornar a l’alimentación “convencional”, però abans renunciarem a altres coses.

Nou apunt (01/08/2011): he descobert que en una mateixa cadena de supermercats i en la mateixa província, tenen preus totalment diferents, de manera que un producte que en un lloc l'he compmrat a un preu, en l'altre em sortia més car. Es un avís per no baixar la guàrdia i estar sempre atent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada