blog de cuina ecològica/blog de cocina ecológica

Blog per menjar bé i "sanament" amb receptes senzilles però molt saboroses. Des que a casa mengem només productes ecològics, ens hem adonat que ho trobem tot molt bó, tot i fer una cuina super senzilla i saludable, amb coccions suaus i ingredients frescos. No es només l'alimentació ecològica. Hem arribat aquí, després de preocupar-nos una miqueta per portar una alimentació més saludable, i aixó ens ha fet conèixer aliments, formes de cocció y productes que per sí sols tenen propietats per tenir en consideració. Sense complicar-nos massa, veurem que menjar sà es molt fàcil i agradable.----------------------Blog para alimentarse bien y "sanamente" con recetas sencillas pero muy sabrosas.Desde que en casa comemos solo productos ecológicos, nos hemos dado cuenta de que lo encontramos todo muy bueno, aún cocinando de una manera sencilla y saludable, con cocciones suaves e ingredientes frescos. No es solo la alimentación ecológica. Hemos llegado hasta aquí, después de preocuparnos un poco por llevar una alimentación más saludable, y ésto nos ha dado a conocer alimentos, formas de cocción y productos que por sí solos tienen propiedades que vale la pena tener en cuenta. Sin complicarnos demasiado, veremos que comer sano es muy fácil y agradable.

per començar: com funciona "aixó"

para empezar: como funciona "ésto"

diumenge, 8 de maig del 2011

Poma al forn amb fruits secs


Avui, com tocava fer madalenes, he fet poma al forn amb sirop d’atzavara, i com sempre m’en sobra una miqueta, que acostumo a menjar-me a cullerades, doncs he decidit que en faria unes postres.

La poma que utilitzo es la de tipus Golden.


Al posar la poma al forn, també hi he posat un bol amb ametlles i pinyons crus perque es torréssin una mica, no molt.


Quan ja estava la poma cuita i les ametlles i els pinyons torradets, ho he barrejat tot i li he afegit unes panses sultanes i trocets de nous.

Estava boníssim. El contrast de la poma amb els fruits secs (especialment els pinyons, pel meu gust), li donava una textura molt agradable. I del sabor qué puc dir, si tots els ingredients són tant bons.

Si es vol, també es pot afegir coco ratllat, però no massa. El suficient per donar-li un altre sabor però sense emmascarar la resta.

Jo provaria primer sense, ja que resulta més suau, però a mí personalment també m’agrada molt amb el coco.


Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada