Avui, com tocava fer madalenes, he fet poma al forn amb sirop d’atzavara, i com sempre m’en sobra una miqueta, que acostumo a menjar-me a cullerades, doncs he decidit que en faria unes postres.
La poma que utilitzo es la de tipus Golden.

Al posar la poma al forn, també hi he posat un bol amb ametlles i pinyons crus perque es torréssin una mica, no molt.
Quan ja estava la poma cuita i les ametlles i els pinyons torradets, ho he barrejat tot i li he afegit unes panses sultanes i trocets de nous.
Estava boníssim. El contrast de la poma amb els fruits secs (especialment els pinyons, pel meu gust), li donava una textura molt agradable. I del sabor qué puc dir, si tots els ingredients són tant bons.
Si es vol, també es pot afegir coco ratllat, però no massa. El suficient per donar-li un altre sabor però sense emmascarar la resta.
Jo provaria primer sense, ja que resulta més suau, però a mí personalment també m’agrada molt amb el coco.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada