blog de cuina ecològica/blog de cocina ecológica

Blog per menjar bé i "sanament" amb receptes senzilles però molt saboroses. Des que a casa mengem només productes ecològics, ens hem adonat que ho trobem tot molt bó, tot i fer una cuina super senzilla i saludable, amb coccions suaus i ingredients frescos. No es només l'alimentació ecològica. Hem arribat aquí, després de preocupar-nos una miqueta per portar una alimentació més saludable, i aixó ens ha fet conèixer aliments, formes de cocció y productes que per sí sols tenen propietats per tenir en consideració. Sense complicar-nos massa, veurem que menjar sà es molt fàcil i agradable.----------------------Blog para alimentarse bien y "sanamente" con recetas sencillas pero muy sabrosas.Desde que en casa comemos solo productos ecológicos, nos hemos dado cuenta de que lo encontramos todo muy bueno, aún cocinando de una manera sencilla y saludable, con cocciones suaves e ingredientes frescos. No es solo la alimentación ecológica. Hemos llegado hasta aquí, después de preocuparnos un poco por llevar una alimentación más saludable, y ésto nos ha dado a conocer alimentos, formas de cocción y productos que por sí solos tienen propiedades que vale la pena tener en cuenta. Sin complicarnos demasiado, veremos que comer sano es muy fácil y agradable.

per començar: com funciona "aixó"

para empezar: como funciona "ésto"

diumenge, 29 de maig del 2011

Ous farcits


Aquesta es una recepta molt senzilla, nutritiva, i al mateix temps, un plat per quedar bé.

Els ous farcits no tenen cap secret, es tracta de fer els ous dusos de la manera tradicional.

Jo els poso en l’aigua quan encara està freda. Així no es trenquen, ja que no reben un canvi sobtat de temperatura.
Quan l’aigua arrenca a bullir, els hi tinc uns 5 minuts. Bé, a mí em van dir que amb un minut un cop ha arrencat el bull ja n’hi havia prou, però per més seguretat, els hi tinc aquests 5 minuts, i tampoc es que quedin massa fets ni res.


Pel farciment, es tracta de buidar l’ou traien-li el rovell i posant-hi tonyina en el seu espai.


La tunyina l’haurem tret previament de la llauna, i amb l’ajut d’una forquilla, la xafarem, de manera que no ens quedin trossos grans.

Sobre la tonyina hi posarem una miqueta de maionesa i al damunt de la maionesa el rovell d’ou picadet.


Per picar el rovell de l’ou el passo per un ratllador.


Un cop fet, ho poso a la nevera.

Aquest es un plat que va molt bé per l’estiu, es d’aquells que es poden deixar preparats per menjar en un altre moment.

No cal dir que tots els ingredients que he utilitzat son ecològics.

També una altre cosa a tenir en compte, es la tonyina. La que jo compro es amb oli d’oliva extra verge. Té un sabor molt bó.

Ei! Qui no cuina es perque no vol, eh?

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada