Aquesta es una recepta molt senzilla, nutritiva, i al mateix temps, un plat per quedar bé.
Els ous farcits no tenen cap secret, es tracta de fer els ous dusos de la manera tradicional.
Jo els poso en l’aigua quan encara està freda. Així no es trenquen, ja que no reben un canvi sobtat de temperatura.
Quan l’aigua arrenca a bullir, els hi tinc uns 5 minuts. Bé, a mí em van dir que amb un minut un cop ha arrencat el bull ja n’hi havia prou, però per més seguretat, els hi tinc aquests 5 minuts, i tampoc es que quedin massa fets ni res.
Pel farciment, es tracta de buidar l’ou traien-li el rovell i posant-hi tonyina en el seu espai.
La tunyina l’haurem tret previament de la llauna, i amb l’ajut d’una forquilla, la xafarem, de manera que no ens quedin trossos grans.
Sobre la tonyina hi posarem una miqueta de maionesa i al damunt de la maionesa el rovell d’ou picadet.
Per picar el rovell de l’ou el passo per un ratllador.
Un cop fet, ho poso a la nevera.
Aquest es un plat que va molt bé per l’estiu, es d’aquells que es poden deixar preparats per menjar en un altre moment.
No cal dir que tots els ingredients que he utilitzat son ecològics.
També una altre cosa a tenir en compte, es la tonyina. La que jo compro es amb oli d’oliva extra verge. Té un sabor molt bó.
Ei! Qui no cuina es perque no vol, eh?
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada