blog de cuina ecològica/blog de cocina ecológica

Blog per menjar bé i "sanament" amb receptes senzilles però molt saboroses. Des que a casa mengem només productes ecològics, ens hem adonat que ho trobem tot molt bó, tot i fer una cuina super senzilla i saludable, amb coccions suaus i ingredients frescos. No es només l'alimentació ecològica. Hem arribat aquí, després de preocupar-nos una miqueta per portar una alimentació més saludable, i aixó ens ha fet conèixer aliments, formes de cocció y productes que per sí sols tenen propietats per tenir en consideració. Sense complicar-nos massa, veurem que menjar sà es molt fàcil i agradable.----------------------Blog para alimentarse bien y "sanamente" con recetas sencillas pero muy sabrosas.Desde que en casa comemos solo productos ecológicos, nos hemos dado cuenta de que lo encontramos todo muy bueno, aún cocinando de una manera sencilla y saludable, con cocciones suaves e ingredientes frescos. No es solo la alimentación ecológica. Hemos llegado hasta aquí, después de preocuparnos un poco por llevar una alimentación más saludable, y ésto nos ha dado a conocer alimentos, formas de cocción y productos que por sí solos tienen propiedades que vale la pena tener en cuenta. Sin complicarnos demasiado, veremos que comer sano es muy fácil y agradable.

per començar: com funciona "aixó"

para empezar: como funciona "ésto"

dimarts, 17 de maig del 2011

Biocultura.


Aquest cap de setmana he visitat BIOCULTURA que es una fira de productes ecològics i consum responsable.

Es molt interessant, ja que a més de tots els productes d’alimentació “eco” que pots tastar i descobrir, també hi ha estris, cassoles, hort urbà, roba, calçat, decoració, joguines, oferta de turisme rural ecològic, teràpies i inclús construcció.

També hi ha un espai per als més menuts que s’anomena “mama terra”.

A més, tenen multitud d’activitats i conferències que es celebren a les diferents sales del recinte, que per cert, no he esmentat. Es el Palau Sant Jordi, a Montjuic, Barcelona.

Es el segon any que hi vaig i la veritat es que m’encanta. Es una altre manera d’acostar l’alimentació orgànica al públic en general. I pel que sembla, ho estàn fent bé, ja que per entrar, sempre hem trobat cúa, encara que també s’ha de dir, a les guixetes van ràpids i desseguida s’hi pot accedir.



Un cop dins, la distribució dels stands també estava molt bé, per poder visitar-los amb ordre i tenir la seguretat de no predre’s rés.



L’ambient exterior, també superaccollidor, amb un sol impresionant que els ha acompanyat tant en l’edició anterior com en aquesta. Aquest fet el vàren aprofitar molts per dinar a la gespa.



En fí, que no em queda més que felicitar-los, i esperar a la del any vinent, a veure si ens porta més novetats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada