
Per aquesta recepta tan deliciosa, vaig utilitzar unes quantes hortalises.
Vaig reservar una albergínia i un carbassó que servirian per contenir el farcit.
Per el farciment vaig utilitzar un parell de cebes tendres, un tomàquet, un carbassó (o sigui, en total 2, el que contenia el farcit i un per fer-ne el farciment), una albergínia (també, en total 2), quatre allets tendres i unes quantes gírgoles (6 ó 7).
Per cobrir-ho tot, vaig fer servir formatge ratllat.
En una paella de ferro colat (son les millors, pel meu gust), quan ja s’havia escalfat, hi vaig posar totes les verduretes a trocets, procurant posar primer les que mes costen de coure’s i ho vaig tenir una bona estona al foc, afegint-hi una miqueta de sal i oli pel damunt.
Vaig esperar que les verduretes estiguéssin ben cuites, però ja us dic que ha de passar bastanta estona, potser ¾ d’hora. No us ho poc dir amb seguretat, ja que li vaig deixar fer, i ho anava vigilant de tant en tant.
Mentrestant, com tenía l’albergínia i el carbassó que havíen de ser farcits, els vaig buidar, i el seu contingut també el vaig posar a la paella per que es fés amb la resta.
Encara que us quedi una paella plena, heu de tenir present que tots aquest ingredients un cop cuits baixen bastant de volum.
Mentre es feia la verdura de la paella, vaig posar al forn, el carbassó i l’albergínia que havia buidat previament, perque s’anés coent la carcassa i no ho haguéssim de tenir després molta estona.
Amb les carcasses y la verdura cuites, vaig passar a farcir-les. Vaig posar el formatge ratllat pel damunt y ho vaig posar al forn fins que mes o menys ja s’havia fos tot el formatge.
I tot i que l’aparença no m’ha quedat molt vistosa, potser no us ho creureu, pero estava boníssim!
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada