blog de cuina ecològica/blog de cocina ecológica

Blog per menjar bé i "sanament" amb receptes senzilles però molt saboroses. Des que a casa mengem només productes ecològics, ens hem adonat que ho trobem tot molt bó, tot i fer una cuina super senzilla i saludable, amb coccions suaus i ingredients frescos. No es només l'alimentació ecològica. Hem arribat aquí, després de preocupar-nos una miqueta per portar una alimentació més saludable, i aixó ens ha fet conèixer aliments, formes de cocció y productes que per sí sols tenen propietats per tenir en consideració. Sense complicar-nos massa, veurem que menjar sà es molt fàcil i agradable.----------------------Blog para alimentarse bien y "sanamente" con recetas sencillas pero muy sabrosas.Desde que en casa comemos solo productos ecológicos, nos hemos dado cuenta de que lo encontramos todo muy bueno, aún cocinando de una manera sencilla y saludable, con cocciones suaves e ingredientes frescos. No es solo la alimentación ecológica. Hemos llegado hasta aquí, después de preocuparnos un poco por llevar una alimentación más saludable, y ésto nos ha dado a conocer alimentos, formas de cocción y productos que por sí solos tienen propiedades que vale la pena tener en cuenta. Sin complicarnos demasiado, veremos que comer sano es muy fácil y agradable.

per començar: com funciona "aixó"

para empezar: como funciona "ésto"

diumenge, 1 de maig del 2011

Albergínies i carbassons farcits


Per aquesta recepta tan deliciosa, vaig utilitzar unes quantes hortalises.

Vaig reservar una albergínia i un carbassó que servirian per contenir el farcit.

Per el farciment vaig utilitzar un parell de cebes tendres, un tomàquet, un carbassó (o sigui, en total 2, el que contenia el farcit i un per fer-ne el farciment), una albergínia (també, en total 2), quatre allets tendres i unes quantes gírgoles (6 ó 7).
Per cobrir-ho tot, vaig fer servir formatge ratllat.

En una paella de ferro colat (son les millors, pel meu gust), quan ja s’havia escalfat, hi vaig posar totes les verduretes a trocets, procurant posar primer les que mes costen de coure’s i ho vaig tenir una bona estona al foc, afegint-hi una miqueta de sal i oli pel damunt.

Vaig esperar que les verduretes estiguéssin ben cuites, però ja us dic que ha de passar bastanta estona, potser ¾ d’hora. No us ho poc dir amb seguretat, ja que li vaig deixar fer, i ho anava vigilant de tant en tant.


Mentrestant, com tenía l’albergínia i el carbassó que havíen de ser farcits, els vaig buidar, i el seu contingut també el vaig posar a la paella per que es fés amb la resta.

Encara que us quedi una paella plena, heu de tenir present que tots aquest ingredients un cop cuits baixen bastant de volum.

Mentre es feia la verdura de la paella, vaig posar al forn, el carbassó i l’albergínia que havia buidat previament, perque s’anés coent la carcassa i no ho haguéssim de tenir després molta estona.

Amb les carcasses y la verdura cuites, vaig passar a farcir-les. Vaig posar el formatge ratllat pel damunt y ho vaig posar al forn fins que mes o menys ja s’havia fos tot el formatge.


I tot i que l’aparença no m’ha quedat molt vistosa, potser no us ho creureu, pero estava boníssim!

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada