Doncs aquest cop, li ha tocat el torn a un trinxat, que no seria el de la Cerdanya, ja que no li he posat la cansalada. Només he fet la col i la patata.
En qualsevol cas, a mí em sembla igualment molt bó, molt agradable de menjar, i també que senta molt bé al cos.
No poso quantitats, ja que em resulta una mica difícil de calcular. A casa, per dues persones fem servir una col i una patata gran o dues mitjanetes.
He fet la patata i la col a trocets. I per bullir-les he utilitzat la meva cocció més habitual.
A continuació, he agafat la paella de ferro colat, hi he posat una miqueta d’oli (no gaire), unes làmines d’all i quan estaven un pel fregidetes, hi he incorporat la patata i la col cuites, per que agaféssin el gustet de l’all amb oli de la paella, i perque es torrés tot plegat una miqueta.
Al fer aixó, també es xafa una miqueta la col, però no massa, no es tracta de fer un puré, si no de que no quedin els troços grans i sencers. Una de les gràcies que li trobo, es que els trocets de patata i col no estiguin desfets.
Jo, com de costum, no hi poso sal, ja que la cocció al vapor conserva molt el sabor de la verdura, però qui ho necessiti, n’hi pot posar. També es pot fer servir la “meva” salseta d’all amb oli i sal.
També, si es vol, s’hi pot posar cansalada quan es fan els alls a la paella. N’hi ha d’ecològica.
Ben senzill ¿oi?
Queda boníssim!
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada