blog de cuina ecològica/blog de cocina ecológica

Blog per menjar bé i "sanament" amb receptes senzilles però molt saboroses. Des que a casa mengem només productes ecològics, ens hem adonat que ho trobem tot molt bó, tot i fer una cuina super senzilla i saludable, amb coccions suaus i ingredients frescos. No es només l'alimentació ecològica. Hem arribat aquí, després de preocupar-nos una miqueta per portar una alimentació més saludable, i aixó ens ha fet conèixer aliments, formes de cocció y productes que per sí sols tenen propietats per tenir en consideració. Sense complicar-nos massa, veurem que menjar sà es molt fàcil i agradable.----------------------Blog para alimentarse bien y "sanamente" con recetas sencillas pero muy sabrosas.Desde que en casa comemos solo productos ecológicos, nos hemos dado cuenta de que lo encontramos todo muy bueno, aún cocinando de una manera sencilla y saludable, con cocciones suaves e ingredientes frescos. No es solo la alimentación ecológica. Hemos llegado hasta aquí, después de preocuparnos un poco por llevar una alimentación más saludable, y ésto nos ha dado a conocer alimentos, formas de cocción y productos que por sí solos tienen propiedades que vale la pena tener en cuenta. Sin complicarnos demasiado, veremos que comer sano es muy fácil y agradable.

per començar: com funciona "aixó"

para empezar: como funciona "ésto"

diumenge, 22 de maig del 2011

Trinxat de col i patata


Doncs aquest cop, li ha tocat el torn a un trinxat, que no seria el de la Cerdanya, ja que no li he posat la cansalada. Només he fet la col i la patata.

En qualsevol cas, a mí em sembla igualment molt bó, molt agradable de menjar, i també que senta molt bé al cos.

No poso quantitats, ja que em resulta una mica difícil de calcular. A casa, per dues persones fem servir una col i una patata gran o dues mitjanetes.

He fet la patata i la col a trocets. I per bullir-les he utilitzat la meva cocció més habitual.


A continuació, he agafat la paella de ferro colat, hi he posat una miqueta d’oli (no gaire), unes làmines d’all i quan estaven un pel fregidetes, hi he incorporat la patata i la col cuites, per que agaféssin el gustet de l’all amb oli de la paella, i perque es torrés tot plegat una miqueta.


Al fer aixó, també es xafa una miqueta la col, però no massa, no es tracta de fer un puré, si no de que no quedin els troços grans i sencers. Una de les gràcies que li trobo, es que els trocets de patata i col no estiguin desfets.


Jo, com de costum, no hi poso sal, ja que la cocció al vapor conserva molt el sabor de la verdura, però qui ho necessiti, n’hi pot posar. També es pot fer servir la “meva” salseta d’all amb oli i sal.

També, si es vol, s’hi pot posar cansalada quan es fan els alls a la paella. N’hi ha d’ecològica.

Ben senzill ¿oi?

Queda boníssim!

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada