blog de cuina ecològica/blog de cocina ecológica

Blog per menjar bé i "sanament" amb receptes senzilles però molt saboroses. Des que a casa mengem només productes ecològics, ens hem adonat que ho trobem tot molt bó, tot i fer una cuina super senzilla i saludable, amb coccions suaus i ingredients frescos. No es només l'alimentació ecològica. Hem arribat aquí, després de preocupar-nos una miqueta per portar una alimentació més saludable, i aixó ens ha fet conèixer aliments, formes de cocció y productes que per sí sols tenen propietats per tenir en consideració. Sense complicar-nos massa, veurem que menjar sà es molt fàcil i agradable.----------------------Blog para alimentarse bien y "sanamente" con recetas sencillas pero muy sabrosas.Desde que en casa comemos solo productos ecológicos, nos hemos dado cuenta de que lo encontramos todo muy bueno, aún cocinando de una manera sencilla y saludable, con cocciones suaves e ingredientes frescos. No es solo la alimentación ecológica. Hemos llegado hasta aquí, después de preocuparnos un poco por llevar una alimentación más saludable, y ésto nos ha dado a conocer alimentos, formas de cocción y productos que por sí solos tienen propiedades que vale la pena tener en cuenta. Sin complicarnos demasiado, veremos que comer sano es muy fácil y agradable.

per començar: com funciona "aixó"

para empezar: como funciona "ésto"

diumenge, 24 d’abril del 2011

Amanida amb poma, nous i tahín


A casa ens agrada molt l’amanida amb tots els ingredients tallats ben petits, de manera que quan ens ho emportem a la boca, hi són tots barrejats. A més, de tant en tant hi afegim poma, o nous, o les dues coses.

Hi posem 1 tomàquet mitjanet/gran, 1 ceba tendra grosseta, unes quantes fulles d’enciam, una poma golden (són del tipus que m’agrada a mí) i nous. També s’hi poden afegir altres ingredients, però aquests són els que utilitzem nosaltres més freqüentment.

Primer tallem la ceba a trocets petits, i la deixem en el bol d’amanir, amb una miqueta de sal, amb un rajolinet de vinagre de poma i una miqueta d’oli. Així sembla que va perdent una miqueta la picantó que pot tenir la ceba, que quan pica, pica. Tot seguit, anem preparant la resta d’ingredients.

Tallem el tomàquet i l’enciam també bastant petit i junt amb la poma i els trocets de nou, ho afegim a la ceba.

Com a nosaltres ens agrada molt el tahín (que és aquesta crema de sésam torrat), en posem un parell de culleradetes en un gotet i ho diluim amb oli, perque sigui més facil d’afegir a l’amanida.


Ho ramenem tot bé i ja està a punt per servir.

Ei! Està boníssima!

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada