A casa ens agrada molt l’amanida amb tots els ingredients tallats ben petits, de manera que quan ens ho emportem a la boca, hi són tots barrejats. A més, de tant en tant hi afegim poma, o nous, o les dues coses.
Hi posem 1 tomàquet mitjanet/gran, 1 ceba tendra grosseta, unes quantes fulles d’enciam, una poma golden (són del tipus que m’agrada a mí) i nous. També s’hi poden afegir altres ingredients, però aquests són els que utilitzem nosaltres més freqüentment.
Primer tallem la ceba a trocets petits, i la deixem en el bol d’amanir, amb una miqueta de sal, amb un rajolinet de vinagre de poma i una miqueta d’oli. Així sembla que va perdent una miqueta la picantó que pot tenir la ceba, que quan pica, pica. Tot seguit, anem preparant la resta d’ingredients.
Tallem el tomàquet i l’enciam també bastant petit i junt amb la poma i els trocets de nou, ho afegim a la ceba.
Com a nosaltres ens agrada molt el tahín (que és aquesta crema de sésam torrat), en posem un parell de culleradetes en un gotet i ho diluim amb oli, perque sigui més facil d’afegir a l’amanida.
Ho ramenem tot bé i ja està a punt per servir.
Ei! Està boníssima!
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada