
De moment, em sembla que el que més he fet, han estat Cremes. A aquest blog gairebé el podriem anomenar “el blog de les cremes”.
Però bé, ja anirem afegint més cosetes.
La crema de pastanaga es com totes les cremes, senzilla i bona. Però la poso com una idea més per un àpat.
Per aquesta crema, que recorda molt a la de carbassa, pel sabor dolç i pel color, he utilitzat un manat de pastanagues, 2 cebes tendres i una patata mitjaneta.
El procediment es el següent,
Pelo les pastanagues, la patata i les cebes i ho tallo tot a trossos que poso a coure al vapor.
Sense posar-hi cap condiment, ni sal ni res més, espero a que sigui cuit, per retirar la cistelleta i barrejar les hortalises amb l’aigua de la cocció.
Li passo la batedora de mà, li afegeixo una miqueta de crema de llet, que en aquest cas ha sigut de civada i ho acabo de barrejar amb la batedora.
I ja es a punt per consumir.
La crema, igual que la de carbassa queda bastant dolceta, però a nosaltres ja ens agrada així, o sigui que només li posem una miqueta de canyella en pols.
Es una crema que omple bastant, però jo diria que donaria per unes 3 raccions, si volem fer-ho per mes persones hauriem de multiplicar les quantitats. Suposo que sempre es podria posar més patata per allargar, però perderia sabor o sigui que, jo personalment, no ho faria, ja que m’encanta el gust que té amb aquestes proporcions. Però vaja, aixó com tot es una qüestió de gustos.
El que no puc deixar de dir-vos, es que està boníssima!!!
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada