blog de cuina ecològica/blog de cocina ecológica

Blog per menjar bé i "sanament" amb receptes senzilles però molt saboroses. Des que a casa mengem només productes ecològics, ens hem adonat que ho trobem tot molt bó, tot i fer una cuina super senzilla i saludable, amb coccions suaus i ingredients frescos. No es només l'alimentació ecològica. Hem arribat aquí, després de preocupar-nos una miqueta per portar una alimentació més saludable, i aixó ens ha fet conèixer aliments, formes de cocció y productes que per sí sols tenen propietats per tenir en consideració. Sense complicar-nos massa, veurem que menjar sà es molt fàcil i agradable.----------------------Blog para alimentarse bien y "sanamente" con recetas sencillas pero muy sabrosas.Desde que en casa comemos solo productos ecológicos, nos hemos dado cuenta de que lo encontramos todo muy bueno, aún cocinando de una manera sencilla y saludable, con cocciones suaves e ingredientes frescos. No es solo la alimentación ecológica. Hemos llegado hasta aquí, después de preocuparnos un poco por llevar una alimentación más saludable, y ésto nos ha dado a conocer alimentos, formas de cocción y productos que por sí solos tienen propiedades que vale la pena tener en cuenta. Sin complicarnos demasiado, veremos que comer sano es muy fácil y agradable.

per començar: com funciona "aixó"

para empezar: como funciona "ésto"

divendres, 22 d’abril del 2011

Crema de pastanagues


De moment, em sembla que el que més he fet, han estat Cremes. A aquest blog gairebé el podriem anomenar “el blog de les cremes”.
Però bé, ja anirem afegint més cosetes.

La crema de pastanaga es com totes les cremes, senzilla i bona. Però la poso com una idea més per un àpat.


Per aquesta crema, que recorda molt a la de carbassa, pel sabor dolç i pel color, he utilitzat un manat de pastanagues, 2 cebes tendres i una patata mitjaneta.

El procediment es el següent,

Pelo les pastanagues, la patata i les cebes i ho tallo tot a trossos que poso a coure al vapor.

Sense posar-hi cap condiment, ni sal ni res més, espero a que sigui cuit, per retirar la cistelleta i barrejar les hortalises amb l’aigua de la cocció.

Li passo la batedora de mà, li afegeixo una miqueta de crema de llet, que en aquest cas ha sigut de civada i ho acabo de barrejar amb la batedora.

I ja es a punt per consumir.

La crema, igual que la de carbassa queda bastant dolceta, però a nosaltres ja ens agrada així, o sigui que només li posem una miqueta de canyella en pols.

Es una crema que omple bastant, però jo diria que donaria per unes 3 raccions, si volem fer-ho per mes persones hauriem de multiplicar les quantitats. Suposo que sempre es podria posar més patata per allargar, però perderia sabor o sigui que, jo personalment, no ho faria, ja que m’encanta el gust que té amb aquestes proporcions. Però vaja, aixó com tot es una qüestió de gustos.

El que no puc deixar de dir-vos, es que està boníssima!!!

Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada