Amb la cremeta de carbassa, em passa una miqueta com amb la crema de carbassó, tot i la facilitat i la semblança amb les altres cremes, la poso per que m’agrada moltíssim i per pensar-hi també.
Per aquesta crema, he utilitzat la carbasseta de la foto. L’he pelat amb un ganivet de tallar pa, ja que té una pell molt dura i bastant difícil de treure.
Jo el que faig, es tallar la carbassa per la meitat i poso la part plana sobre el marbre o la superfície de treball.
La tallo a trossets i la poso a coure al vapor, junt amb una patata mitjaneta i un parell de cebes. Tot tallat a trossos.
Com de costum, no li poso sal ni cap altre condiment.
Un cop s’ha cuit tot, trec la cistelleta del vapor i aboco les hortalisses cuites a l’aigua de cocció i li passo la batedora.
Li afegeixo una miqueta de crema de llet de soja i acabo de batre-ho.
I ja es a punt per servir.
A l’hora de menjar-ho, qui ho vulgui podrà posar-s’hi sal, pebre o el que li calgui. La crema de carbassa es bastant dolceta.
Nosaltres li afegim canyella en pols. Està boníssima.
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada