blog de cuina ecològica/blog de cocina ecológica

Blog per menjar bé i "sanament" amb receptes senzilles però molt saboroses. Des que a casa mengem només productes ecològics, ens hem adonat que ho trobem tot molt bó, tot i fer una cuina super senzilla i saludable, amb coccions suaus i ingredients frescos. No es només l'alimentació ecològica. Hem arribat aquí, després de preocupar-nos una miqueta per portar una alimentació més saludable, i aixó ens ha fet conèixer aliments, formes de cocció y productes que per sí sols tenen propietats per tenir en consideració. Sense complicar-nos massa, veurem que menjar sà es molt fàcil i agradable.----------------------Blog para alimentarse bien y "sanamente" con recetas sencillas pero muy sabrosas.Desde que en casa comemos solo productos ecológicos, nos hemos dado cuenta de que lo encontramos todo muy bueno, aún cocinando de una manera sencilla y saludable, con cocciones suaves e ingredientes frescos. No es solo la alimentación ecológica. Hemos llegado hasta aquí, después de preocuparnos un poco por llevar una alimentación más saludable, y ésto nos ha dado a conocer alimentos, formas de cocción y productos que por sí solos tienen propiedades que vale la pena tener en cuenta. Sin complicarnos demasiado, veremos que comer sano es muy fácil y agradable.

per començar: com funciona "aixó"

para empezar: como funciona "ésto"

dijous, 7 d’abril del 2011

Crema de carbassa



Amb la cremeta de carbassa, em passa una miqueta com amb la crema de carbassó, tot i la facilitat i la semblança amb les altres cremes, la poso per que m’agrada moltíssim i per pensar-hi també.

Per aquesta crema, he utilitzat la carbasseta de la foto. L’he pelat amb un ganivet de tallar pa, ja que té una pell molt dura i bastant difícil de treure.
Jo el que faig, es tallar la carbassa per la meitat i poso la part plana sobre el marbre o la superfície de treball.

La tallo a trossets i la poso a coure al vapor, junt amb una patata mitjaneta i un parell de cebes. Tot tallat a trossos.


Com de costum, no li poso sal ni cap altre condiment.

Un cop s’ha cuit tot, trec la cistelleta del vapor i aboco les hortalisses cuites a l’aigua de cocció i li passo la batedora.

Li afegeixo una miqueta de crema de llet de soja i acabo de batre-ho.

I ja es a punt per servir.

A l’hora de menjar-ho, qui ho vulgui podrà posar-s’hi sal, pebre o el que li calgui. La crema de carbassa es bastant dolceta.

Nosaltres li afegim canyella en pols. Està boníssima.


Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada