blog de cuina ecològica/blog de cocina ecológica

Blog per menjar bé i "sanament" amb receptes senzilles però molt saboroses. Des que a casa mengem només productes ecològics, ens hem adonat que ho trobem tot molt bó, tot i fer una cuina super senzilla i saludable, amb coccions suaus i ingredients frescos. No es només l'alimentació ecològica. Hem arribat aquí, després de preocupar-nos una miqueta per portar una alimentació més saludable, i aixó ens ha fet conèixer aliments, formes de cocció y productes que per sí sols tenen propietats per tenir en consideració. Sense complicar-nos massa, veurem que menjar sà es molt fàcil i agradable.----------------------Blog para alimentarse bien y "sanamente" con recetas sencillas pero muy sabrosas.Desde que en casa comemos solo productos ecológicos, nos hemos dado cuenta de que lo encontramos todo muy bueno, aún cocinando de una manera sencilla y saludable, con cocciones suaves e ingredientes frescos. No es solo la alimentación ecológica. Hemos llegado hasta aquí, después de preocuparnos un poco por llevar una alimentación más saludable, y ésto nos ha dado a conocer alimentos, formas de cocción y productos que por sí solos tienen propiedades que vale la pena tener en cuenta. Sin complicarnos demasiado, veremos que comer sano es muy fácil y agradable.

per començar: com funciona "aixó"

para empezar: como funciona "ésto"

diumenge, 17 d’abril del 2011

Sopa de peix


Doncs com estem amb l’estalvi i les sopetes, ara m’he decidit per la sopeta de peix.

La faig amb l’aigua de cocció al vapor del peix, que guardo congelada.
També faig servir les espinetes i els caps del peix, ja que quan vaig a la peixeteria i compro lluç, rap, galls, bacallà fresc, etc., sencers, m’en donen les espines que també congelo per quan vulgui fer una sopa.

Quan tincs els líquids i les espines descongelats, ho poso tot en una olla i li afegeixo alguns grans d’all i unes quantes fulles de llorer.

També li afegeixo aigua si es necessari. En funció de si els brous congelats són suficients o no.

Ho ting una estona bullint i quan ja vull passar a fer la sopa, amb l’ajuda d’un colador, passo la quantitat que necessito a una olla petita. Hi poso una miqueta de sal i quant ja bull li afegeixo unes gambetes petites pelades. Un cop cuites, poso els fideus o la pasta que tingui i ja tenim la sopeta.
Si es vol es pot posar altres peixos per donar més sabor, com algunes galeres, peixet de platja, etc.. però jo no hi poso res més, ja que queda molt gustosa.

En fí, que us he de dir. Em va quedar boníssima!

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada