Doncs com estem amb l’estalvi i les sopetes, ara m’he decidit per la sopeta de peix.
La faig amb l’aigua de cocció al vapor del peix, que guardo congelada.
També faig servir les espinetes i els caps del peix, ja que quan vaig a la peixeteria i compro lluç, rap, galls, bacallà fresc, etc., sencers, m’en donen les espines que també congelo per quan vulgui fer una sopa.
Quan tincs els líquids i les espines descongelats, ho poso tot en una olla i li afegeixo alguns grans d’all i unes quantes fulles de llorer.
També li afegeixo aigua si es necessari. En funció de si els brous congelats són suficients o no.
Ho ting una estona bullint i quan ja vull passar a fer la sopa, amb l’ajuda d’un colador, passo la quantitat que necessito a una olla petita. Hi poso una miqueta de sal i quant ja bull li afegeixo unes gambetes petites pelades. Un cop cuites, poso els fideus o la pasta que tingui i ja tenim la sopeta.
Si es vol es pot posar altres peixos per donar més sabor, com algunes galeres, peixet de platja, etc.. però jo no hi poso res més, ja que queda molt gustosa.
En fí, que us he de dir. Em va quedar boníssima!
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada