
Aquesta setmana he fet unes verduretes al forn.
Com totes les coses que faig, no tenen cap mena de complicació.
Faig servir els següents ingredients:
1 pebrot verd
1 pebro vermell
1 carbassó
1 albergínia
1 tomàquet grosset
2 cebes tendres.
2 pastanagues.
Oli
Sal

Ho tallo tot a trocets, ho poso en un recipient de vidre tipus pírex, i ho poso al forn a uns 200º durant uns ¾ d’hora.
De tota manera ho vaig vigilant quan ha superat la mitja hora.
Li poso una miqueta de sal i d’oli, pero no massa, de fet, ho acabem d’amanir quan ja ens ho anem a menjar.
La pastanaga no la poso sempre, només quan en tenim a casa, però també queden molt bones.
Un altre ingredient que es podria afegir, seria patata.
Quan ja està fet (jo m’espero a que tot estigui ben cuit i tou), ho trec del forn i ja es podria servir.
Aquestes verduretes, nosaltres ens les mengem de mil maneres. Una sería afegint-hi cigrons cuits. Una altre seria posant-hi formatge parmesà o la barreja que fem a casa d’oli amb all i sal.
També ho utilitzo per pizza. Sobre una base de pizza d’espelta, hi posem salseta de tomàquet per amorosir, les verduretes, formatge (parmesà o de qualsevol altre), orenga y/o qualsevol altre herbeta i queda ben bó.
En fí, que dona molt joc i pot utilitzar-se com a acompanyament de qualsevol plat.
Com acompanyament d’un lluç al vapor o amb unes sardinetes de llauna (tant se val), va bé amb tot.
El que si us poc dir es que està boníssim!
Bon profit!

mmmm boníssim!
ResponEliminaGràcies guapa,
ResponEliminaperque es virtual, que si no...
Una abraçada,
Àngels.