blog de cuina ecològica/blog de cocina ecológica

Blog per menjar bé i "sanament" amb receptes senzilles però molt saboroses. Des que a casa mengem només productes ecològics, ens hem adonat que ho trobem tot molt bó, tot i fer una cuina super senzilla i saludable, amb coccions suaus i ingredients frescos. No es només l'alimentació ecològica. Hem arribat aquí, després de preocupar-nos una miqueta per portar una alimentació més saludable, i aixó ens ha fet conèixer aliments, formes de cocció y productes que per sí sols tenen propietats per tenir en consideració. Sense complicar-nos massa, veurem que menjar sà es molt fàcil i agradable.----------------------Blog para alimentarse bien y "sanamente" con recetas sencillas pero muy sabrosas.Desde que en casa comemos solo productos ecológicos, nos hemos dado cuenta de que lo encontramos todo muy bueno, aún cocinando de una manera sencilla y saludable, con cocciones suaves e ingredientes frescos. No es solo la alimentación ecológica. Hemos llegado hasta aquí, después de preocuparnos un poco por llevar una alimentación más saludable, y ésto nos ha dado a conocer alimentos, formas de cocción y productos que por sí solos tienen propiedades que vale la pena tener en cuenta. Sin complicarnos demasiado, veremos que comer sano es muy fácil y agradable.

per començar: com funciona "aixó"

para empezar: como funciona "ésto"

dissabte, 12 de març del 2011

Crema de carbassó



Aquesta setmana he fet una crema de carbassó, i tot i que bàsicament tot es igual que la crema de porros, la poso, més que res, perque a mí m'encanta i així hi pensem també. A vegades no fem les coses perque no hi pensem i no ens en recordem.

Per aquesta cremeta, he utilitzat 4 carbassons, 2 patates mitjanetes i un parell de cebes tendres.


Ho he fet al vapor i com en les altres cremes que faig, quan ha estat tot cuit, ho he barrejat amb l'aigua de la cocció i li he passat la batedora de mà.


A la barreja, li he afegit una miqueta de crema de llet de soja, perque quedés una miqueta més cremosa, però no gaire i també una miqueta de sal perquè no fos tan dolceta.



I ja està, no li cal res més. Estava boníssima!
Les bombolletes hi son perquè li acabava de passar la batedora, però després ja han marxat.



Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada