Pàgines
blog de cuina ecològica/blog de cocina ecológica
Blog per menjar bé i "sanament" amb receptes senzilles però molt saboroses. Des que a casa mengem només productes ecològics, ens hem adonat que ho trobem tot molt bó, tot i fer una cuina super senzilla i saludable, amb coccions suaus i ingredients frescos. No es només l'alimentació ecològica. Hem arribat aquí, després de preocupar-nos una miqueta per portar una alimentació més saludable, i aixó ens ha fet conèixer aliments, formes de cocció y productes que per sí sols tenen propietats per tenir en consideració. Sense complicar-nos massa, veurem que menjar sà es molt fàcil i agradable.----------------------Blog para alimentarse bien y "sanamente" con recetas sencillas pero muy sabrosas.Desde que en casa comemos solo productos ecológicos, nos hemos dado cuenta de que lo encontramos todo muy bueno, aún cocinando de una manera sencilla y saludable, con cocciones suaves e ingredientes frescos. No es solo la alimentación ecológica. Hemos llegado hasta aquí, después de preocuparnos un poco por llevar una alimentación más saludable, y ésto nos ha dado a conocer alimentos, formas de cocción y productos que por sí solos tienen propiedades que vale la pena tener en cuenta. Sin complicarnos demasiado, veremos que comer sano es muy fácil y agradable.
per començar: com funciona "aixó"
para empezar: como funciona "ésto"
dilluns, 28 de març del 2011
Salsa d'all, oli i sal
Es molt sencilla però alhora molt gustosa.
Es tracta només de posar una miqueta d’all amb oli i sal.
Jo en faig un potet que em dura uns quants dies i sempre que faig alguna verdureta o peix al vapor, que com us deia no els poso ni sal, ni oli, ni rés, li afegim la salseta quan ja ho tenim al plat i queda boníssim. Bé, si us agrada l’all. A casa es que ens encanta.
Les quantitats també son una mica “al gust”, però us dic el que hi poso jo:
En el got de la batedora, poso all tallat a trocets de manera que gairebé cobreixi el fons del got.
Li poso una mica de sal.
Poso bastant d’oli. Com mig got o una cosa així.
Li passo la batedora.
Ara ja tinc una salseta per uns dies.
Apart del vapor, que ja us he comentat, també la faig servir per calamarcets a la planxa, per arrós blanc, i per tot alló que volgueu amanir una miqueta. Bé, jo hi suco fins i tot les patates fregides de bossa.
Espero que pogueu gaudir-ne com jo. S'ha de tenir present que l'all es molt bó per a la salud, ja que té propietats guaridores.
Pel que he llegit, té moltes aplicacions i efectes.
Bon profit!!!
Etiquetas:
a)CAT,
all(cat),
oli(cat),
salsa d'all oli i sal,
salses(cat)
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada