Es molt sencilla però alhora molt gustosa.
Es tracta només de posar una miqueta d’all amb oli i sal.
Jo en faig un potet que em dura uns quants dies i sempre que faig alguna verdureta o peix al vapor, que com us deia no els poso ni sal, ni oli, ni rés, li afegim la salseta quan ja ho tenim al plat i queda boníssim. Bé, si us agrada l’all. A casa es que ens encanta.
Les quantitats també son una mica “al gust”, però us dic el que hi poso jo:
En el got de la batedora, poso all tallat a trocets de manera que gairebé cobreixi el fons del got.
Li poso una mica de sal.
Poso bastant d’oli. Com mig got o una cosa així.
Li passo la batedora.
Ara ja tinc una salseta per uns dies.
Apart del vapor, que ja us he comentat, també la faig servir per calamarcets a la planxa, per arrós blanc, i per tot alló que volgueu amanir una miqueta. Bé, jo hi suco fins i tot les patates fregides de bossa.
Espero que pogueu gaudir-ne com jo. S'ha de tenir present que l'all es molt bó per a la salud, ja que té propietats guaridores.
Pel que he llegit, té moltes aplicacions i efectes.
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada