blog de cuina ecològica/blog de cocina ecológica

Blog per menjar bé i "sanament" amb receptes senzilles però molt saboroses. Des que a casa mengem només productes ecològics, ens hem adonat que ho trobem tot molt bó, tot i fer una cuina super senzilla i saludable, amb coccions suaus i ingredients frescos. No es només l'alimentació ecològica. Hem arribat aquí, després de preocupar-nos una miqueta per portar una alimentació més saludable, i aixó ens ha fet conèixer aliments, formes de cocció y productes que per sí sols tenen propietats per tenir en consideració. Sense complicar-nos massa, veurem que menjar sà es molt fàcil i agradable.----------------------Blog para alimentarse bien y "sanamente" con recetas sencillas pero muy sabrosas.Desde que en casa comemos solo productos ecológicos, nos hemos dado cuenta de que lo encontramos todo muy bueno, aún cocinando de una manera sencilla y saludable, con cocciones suaves e ingredientes frescos. No es solo la alimentación ecológica. Hemos llegado hasta aquí, después de preocuparnos un poco por llevar una alimentación más saludable, y ésto nos ha dado a conocer alimentos, formas de cocción y productos que por sí solos tienen propiedades que vale la pena tener en cuenta. Sin complicarnos demasiado, veremos que comer sano es muy fácil y agradable.

per començar: com funciona "aixó"

para empezar: como funciona "ésto"

dilluns, 21 de març del 2011

Bombons


I ara, una de dolça. Uns bombonets que sempre venen bé, per unes postres, per una celebració o per acompanyar un cafetó.

Ingredients:
90 grs. Avellanes torrades
25 grs. De sirop d’atzavara
75 grs. Xocolata negra pel farcit
50 grs. Xocolata negra per la cobertura
Una mica de crema de llet de soja
Un rajolinet d’oli.

Passar les avellanes per la batedora.
Afegir-hi el sirop.
Fondre la xocolata amb crema de llet de soja i quan estigui fosa, juntar-ho amb la barreja anterior.


Quan ja estigui tot, afegir un rajolinet d’oli, amb la setrillera mateix, i acabar-ho de
barrejar. No poso mides perque ho he fet a ull, però com a orientació diría que no crec que arribi a la cullereta de postres.

Posar-ho a la nevera, perque cualli una miqueta la pasta i quan sigui ven freda i agafada, fer boletes i arrebossar-les amb xocolata fosa i posar un altre cop a la nevera perque la xocolata de fora endureixi.

Si teniu temps i ganes, podeu comprar les avellanes crues i torrar-les vosaltres mateixos al forn. Queden molt bones, però també s’ha de vigilar que no es torrin massa.


Per a quí no li agradi tant la xocolata negra, s’hi pot afegir llet en el “farcit” i quedarà més suau.

Recordeu que les coses que fem a casa son productes naturals, sense conservants, de manera que no podem guardar-ho massa dies o s’ens podria fer malbé. Tot i que dubto que pugueu guardar gaire uns bombonets ¿no?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada