I ara, una de dolça. Uns bombonets que sempre venen bé, per unes postres, per una celebració o per acompanyar un cafetó.
Ingredients:
90 grs. Avellanes torrades
25 grs. De sirop d’atzavara
75 grs. Xocolata negra pel farcit
50 grs. Xocolata negra per la cobertura
Una mica de crema de llet de soja
Un rajolinet d’oli.
Passar les avellanes per la batedora.
Afegir-hi el sirop.
Fondre la xocolata amb crema de llet de soja i quan estigui fosa, juntar-ho amb la barreja anterior.
Quan ja estigui tot, afegir un rajolinet d’oli, amb la setrillera mateix, i acabar-ho de
barrejar. No poso mides perque ho he fet a ull, però com a orientació diría que no crec que arribi a la cullereta de postres.
Posar-ho a la nevera, perque cualli una miqueta la pasta i quan sigui ven freda i agafada, fer boletes i arrebossar-les amb xocolata fosa i posar un altre cop a la nevera perque la xocolata de fora endureixi.
Si teniu temps i ganes, podeu comprar les avellanes crues i torrar-les vosaltres mateixos al forn. Queden molt bones, però també s’ha de vigilar que no es torrin massa.
Per a quí no li agradi tant la xocolata negra, s’hi pot afegir llet en el “farcit” i quedarà més suau.
Recordeu que les coses que fem a casa son productes naturals, sense conservants, de manera que no podem guardar-ho massa dies o s’ens podria fer malbé. Tot i que dubto que pugueu guardar gaire uns bombonets ¿no?
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada