
Senzilleta per variar, aquesta recepta es molt bona i potser una manera de menjar els espinacs per aquells als qui no els agraden massa.
Es tracta de coure els espinacs bullits o al vapor.
Un cop cuits, s’escorre l’aigua.
Es posa en una paella, una miqueta d’oli, uns alls a làmines i uns quants pinyons i pances. De totes tres coses, jo en poso força, ja que m’agrada molt trobar-me’ls entre la verdura.

Es tenen una miqueta al foc, peró no massa, que no es torrin.
A continuació s’hi posa els espinacs i es barreja amb l’all, les pances i els pinyons.
Es deixa una miqueta al foc, perque s’impregnin bé de l’oli i de la resta d’ingredients.

I ja està, ja el tenim llest.
En la alimentació convencional, també s’hi acostuma a posar trocets de bacó, peró, tot i que n’hi ha d’ecològic, a casa no en posem. El trobem millor així.
Ah! Doncs, que està boníssim!
Bon profit!
Nota: també es pot fer amb bledes o amb monjeta tendra, per exemple.
Hola!! T'he atorgat el premi Best Blog!!
ResponEliminaFelicitats!!
http://elreceptari.blogspot.com.es/2013/04/premi-best-blog.html
Gràcies guapa!
ResponEliminaEts molt amable. Crec que no m'ho mereixo, però t'ho agraeixo molt.