blog de cuina ecològica/blog de cocina ecológica

Blog per menjar bé i "sanament" amb receptes senzilles però molt saboroses. Des que a casa mengem només productes ecològics, ens hem adonat que ho trobem tot molt bó, tot i fer una cuina super senzilla i saludable, amb coccions suaus i ingredients frescos. No es només l'alimentació ecològica. Hem arribat aquí, després de preocupar-nos una miqueta per portar una alimentació més saludable, i aixó ens ha fet conèixer aliments, formes de cocció y productes que per sí sols tenen propietats per tenir en consideració. Sense complicar-nos massa, veurem que menjar sà es molt fàcil i agradable.----------------------Blog para alimentarse bien y "sanamente" con recetas sencillas pero muy sabrosas.Desde que en casa comemos solo productos ecológicos, nos hemos dado cuenta de que lo encontramos todo muy bueno, aún cocinando de una manera sencilla y saludable, con cocciones suaves e ingredientes frescos. No es solo la alimentación ecológica. Hemos llegado hasta aquí, después de preocuparnos un poco por llevar una alimentación más saludable, y ésto nos ha dado a conocer alimentos, formas de cocción y productos que por sí solos tienen propiedades que vale la pena tener en cuenta. Sin complicarnos demasiado, veremos que comer sano es muy fácil y agradable.

per començar: com funciona "aixó"

para empezar: como funciona "ésto"

dimecres, 17 d’agost del 2011

Pasta de full de poma


Des que fà uns dies vaig descobrir la pasta de full ecològica, no m’en vaig poder estar. Sempre havia pensat que podia estar bé tenir aquesta opció, igual que en l’alimentació convencional.

Doncs bé, en una gran superfície molt coneguda, vaig trobar en la zona d'alimentació “bio”, entre els refrigerats, pasta de full i pasta brisa preparades per poder fer pastissets i “tartaletes”.

El primer que vaig fer, van ser unes coquetes de poma, que a casa ens agraden molt i feia molt de temps que no en menjavem.

Vaig tallar uns rectangles de la pasta de full, d’uns 10x15 cm aprox. que em servirien com a base.

Aquesta base, la vaig punxar amb una forquilla. Aixó, que he vist que s’acostuma a fer, suposo que es perque no es facin bombolles i no s’infli la massa.

A continuació, li vaig passar sirop d’atzavara pel damunt i el vaig escampar per tota la superfície, per posar-hi els tallets de poma per sobre.

També vaig tallar unes tiretes de massa, que vaig posar com si fossin un marc pel damunt dels marges de la base.

Vaig cobrir també amb una capeta de sirop d’atzavara, tant la poma com el marc.

S’introdueix al forn, que previament s’ha d’haver posat a escalfar a 180º, durant uns 10 minuts aproximadament, i es deixa durant uns 20/25 minuts mes o menys.

Les instruccions del paquet, diuen que es deixi entre 30 i 45 minuts, peró jo crec que es millor vigilar-ho, per si es torra massa, i treure-ho abans si cal.

I que us he de dir, doncs que com sempre, estaba boníssim!!!

Molt bon profit!!!

Com em van sobrar unes tiretes de massa, els vaig posar una miqueta de xocolata negra pel damunt i les vaig enrotllar, també amb sirop per dins i per fora i mmmmmm... que bó!!!

Algún dia aprendré a fer pasta de full casolana, i llavors ja ho posaré al blog, peró es una massa molt laboriosa, ja que té moltes etapes d’amassat, plegat i de repós i amb aquestes preparades, tens els pastissets en un “pis-pas”.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada