blog de cuina ecològica/blog de cocina ecológica

Blog per menjar bé i "sanament" amb receptes senzilles però molt saboroses. Des que a casa mengem només productes ecològics, ens hem adonat que ho trobem tot molt bó, tot i fer una cuina super senzilla i saludable, amb coccions suaus i ingredients frescos. No es només l'alimentació ecològica. Hem arribat aquí, després de preocupar-nos una miqueta per portar una alimentació més saludable, i aixó ens ha fet conèixer aliments, formes de cocció y productes que per sí sols tenen propietats per tenir en consideració. Sense complicar-nos massa, veurem que menjar sà es molt fàcil i agradable.----------------------Blog para alimentarse bien y "sanamente" con recetas sencillas pero muy sabrosas.Desde que en casa comemos solo productos ecológicos, nos hemos dado cuenta de que lo encontramos todo muy bueno, aún cocinando de una manera sencilla y saludable, con cocciones suaves e ingredientes frescos. No es solo la alimentación ecológica. Hemos llegado hasta aquí, después de preocuparnos un poco por llevar una alimentación más saludable, y ésto nos ha dado a conocer alimentos, formas de cocción y productos que por sí solos tienen propiedades que vale la pena tener en cuenta. Sin complicarnos demasiado, veremos que comer sano es muy fácil y agradable.

per començar: com funciona "aixó"

para empezar: como funciona "ésto"

diumenge, 7 d’agost del 2011

Ous remenats


Una altre recepta d’alló més fàcil. Es tracta dels ous remenats.

Es poden combinar amb diferents ingredients, peró sempre queden molt bons.

Posaré un exemple. Ous remenats amb carbassó (la fotografia correspon a uns ous remenats amb gambetes).
Jo faig servir un parell de carbassons i uns 3 ó 4 ous. (Per 2 persones).

Es tracta de posar el carbassó trossejat a la paella per escalfar-lo i que es vagi coent. Si es vol, es pot fer al forn.



Batem els ous i els incorporarem a la verdura cuita, a la paella. Ho repartim per tota la paella, amb el foc una mica fort, perque el ou vagi cuallant, al temps que ho anem remenant amb una cullera de fusta perque no quedin troços massa grossos d’ou.



S’ha de continuar remenant per tal que vagin quedant trocets d’ou cuallat i de verdura.

Un cop fet i emplatat, li poso una miqueta de pebre negre pel damunt.

En quant a la sal, ja sabeu que en soc poc amant, per tant, n’hi poso una miqueta a la verdura a la paella i una miqueta també en el ou quan el bato.

Els ous remenats son una molt bona opció, per aquells que no tenen gaire traça amb les truites. Aquí no s’han de preocupar de que quedi maco, al contrari, la gràcia està en que quedi ben esmicolat i desigual.


Els ous remenats ens encanten a casa, i els fem amb gambetes, carbaçó, tomàquet, xampinyons o qualsevol altre bolet com gírgoles.



Inclús si alguna vegada em sobra alguna mica de verdura que havia cuit al vapor, com per exemple mongeta tendra, també la utilitzo per fer uns ous remenats, posant aquesta verdura a la paella per escalfar-la previament i afegint-hi els ous a continuació.

I com us podeu imaginar, està boníssim!!!

Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada