
Una altre recepta d’alló més fàcil. Es tracta dels ous remenats.
Es poden combinar amb diferents ingredients, peró sempre queden molt bons.
Posaré un exemple. Ous remenats amb carbassó (la fotografia correspon a uns ous remenats amb gambetes).
Jo faig servir un parell de carbassons i uns 3 ó 4 ous. (Per 2 persones).
Es tracta de posar el carbassó trossejat a la paella per escalfar-lo i que es vagi coent. Si es vol, es pot fer al forn.

Batem els ous i els incorporarem a la verdura cuita, a la paella. Ho repartim per tota la paella, amb el foc una mica fort, perque el ou vagi cuallant, al temps que ho anem remenant amb una cullera de fusta perque no quedin troços massa grossos d’ou.

S’ha de continuar remenant per tal que vagin quedant trocets d’ou cuallat i de verdura.
Un cop fet i emplatat, li poso una miqueta de pebre negre pel damunt.
En quant a la sal, ja sabeu que en soc poc amant, per tant, n’hi poso una miqueta a la verdura a la paella i una miqueta també en el ou quan el bato.
Els ous remenats son una molt bona opció, per aquells que no tenen gaire traça amb les truites. Aquí no s’han de preocupar de que quedi maco, al contrari, la gràcia està en que quedi ben esmicolat i desigual.

Els ous remenats ens encanten a casa, i els fem amb gambetes, carbaçó, tomàquet, xampinyons o qualsevol altre bolet com gírgoles.

Inclús si alguna vegada em sobra alguna mica de verdura que havia cuit al vapor, com per exemple mongeta tendra, també la utilitzo per fer uns ous remenats, posant aquesta verdura a la paella per escalfar-la previament i afegint-hi els ous a continuació.
I com us podeu imaginar, està boníssim!!!
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada