Ja ha arribat el temps dels melons i m’encanta. El que no m’agrada tant es triar-los, ja que no en sé ni poc ni gens.
I amb aixó m’he trobat aquest cop, que vaig agafar un meló que estava massa madur. I la veritat, es que no m’agrada gaire menjar-los quan son tant dolços i tant tous. Em resulta molt empalagós.
Així, que m’he decidit per un batut o crema, que per mí ve a ser el mateix.
He fet tot el meló a trocets i l'he posat en un bol. Amb la batedora de mà s’ha triturat en un moment. Estava perfecte per prendre, però jo li he posat una mica de llet de soja i he continuant barrejant amb la batedora.
Ho he deixat a la nevera, perque estigués ben fresquet per quan prenguèssim les postres.
Si es vol fer encara més cremós, se li pot posar crema de llet de soja.
En fí! Per als qui tenen tan poca gràcia com jo a l’hora d’escollir melons, ja sigui per molt o per poc madurs, poden utilitzar aquesta solució.
I que mes podria dir... que estava boníssim!
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada