blog de cuina ecològica/blog de cocina ecológica

Blog per menjar bé i "sanament" amb receptes senzilles però molt saboroses. Des que a casa mengem només productes ecològics, ens hem adonat que ho trobem tot molt bó, tot i fer una cuina super senzilla i saludable, amb coccions suaus i ingredients frescos. No es només l'alimentació ecològica. Hem arribat aquí, després de preocupar-nos una miqueta per portar una alimentació més saludable, i aixó ens ha fet conèixer aliments, formes de cocció y productes que per sí sols tenen propietats per tenir en consideració. Sense complicar-nos massa, veurem que menjar sà es molt fàcil i agradable.----------------------Blog para alimentarse bien y "sanamente" con recetas sencillas pero muy sabrosas.Desde que en casa comemos solo productos ecológicos, nos hemos dado cuenta de que lo encontramos todo muy bueno, aún cocinando de una manera sencilla y saludable, con cocciones suaves e ingredientes frescos. No es solo la alimentación ecológica. Hemos llegado hasta aquí, después de preocuparnos un poco por llevar una alimentación más saludable, y ésto nos ha dado a conocer alimentos, formas de cocción y productos que por sí solos tienen propiedades que vale la pena tener en cuenta. Sin complicarnos demasiado, veremos que comer sano es muy fácil y agradable.

per començar: com funciona "aixó"

para empezar: como funciona "ésto"

dimecres, 17 d’agost del 2011

Espinacs amb panses i pinyons


Senzilleta per variar, aquesta recepta es molt bona i potser una manera de menjar els espinacs per aquells als qui no els agraden massa.

Es tracta de coure els espinacs bullits o al vapor.

Un cop cuits, s’escorre l’aigua.
Es posa en una paella, una miqueta d’oli, uns alls a làmines i uns quants pinyons i pances. De totes tres coses, jo en poso força, ja que m’agrada molt trobar-me’ls entre la verdura.


Es tenen una miqueta al foc, peró no massa, que no es torrin.

A continuació s’hi posa els espinacs i es barreja amb l’all, les pances i els pinyons.

Es deixa una miqueta al foc, perque s’impregnin bé de l’oli i de la resta d’ingredients.



I ja està, ja el tenim llest.

En la alimentació convencional, també s’hi acostuma a posar trocets de bacó, peró, tot i que n’hi ha d’ecològic, a casa no en posem. El trobem millor així.

Ah! Doncs, que està boníssim!

Bon profit!

Nota: també es pot fer amb bledes o amb monjeta tendra, per exemple.







2 comentaris:

  1. Hola!! T'he atorgat el premi Best Blog!!
    Felicitats!!
    http://elreceptari.blogspot.com.es/2013/04/premi-best-blog.html

    ResponElimina
  2. Gràcies guapa!
    Ets molt amable. Crec que no m'ho mereixo, però t'ho agraeixo molt.

    ResponElimina