blog de cuina ecològica/blog de cocina ecológica

Blog per menjar bé i "sanament" amb receptes senzilles però molt saboroses. Des que a casa mengem només productes ecològics, ens hem adonat que ho trobem tot molt bó, tot i fer una cuina super senzilla i saludable, amb coccions suaus i ingredients frescos. No es només l'alimentació ecològica. Hem arribat aquí, després de preocupar-nos una miqueta per portar una alimentació més saludable, i aixó ens ha fet conèixer aliments, formes de cocció y productes que per sí sols tenen propietats per tenir en consideració. Sense complicar-nos massa, veurem que menjar sà es molt fàcil i agradable.----------------------Blog para alimentarse bien y "sanamente" con recetas sencillas pero muy sabrosas.Desde que en casa comemos solo productos ecológicos, nos hemos dado cuenta de que lo encontramos todo muy bueno, aún cocinando de una manera sencilla y saludable, con cocciones suaves e ingredientes frescos. No es solo la alimentación ecológica. Hemos llegado hasta aquí, después de preocuparnos un poco por llevar una alimentación más saludable, y ésto nos ha dado a conocer alimentos, formas de cocción y productos que por sí solos tienen propiedades que vale la pena tener en cuenta. Sin complicarnos demasiado, veremos que comer sano es muy fácil y agradable.

per començar: com funciona "aixó"

para empezar: como funciona "ésto"

dissabte, 10 d’agost de 2013

Ceba caramelitzada amb concentrat de poma

Un descobriment que he fet recentment, ha estat el de la ceba caramelitzada, amb concentrat de poma.Es tracta d'anar coent la ceba amb foc bastant fort, però remenant sovint, per tal d'evitar que es cremi.

Un cop es bastant cuita, li posem una miqueta de sal.

Després, li tirem un rajolí de salsa de soja. Jo li poso TAMARI. La quantitat, al gust. A mi m'agrada molt, però s'ha de tenir present que sala bastant, per tant, abans de passar-se, millor tastar-ho.

A continuació, li tirem un parell de culleradetes de concentrat de poma, que es com una mena de sirop. La quantitat també depen del volum de ceba que fem.

La ceba, pot ser tallada grossa o inclús cebetes senceres, però jo faig tires primetes, de manera que es cogui abans. Es per no estar-m'hi massa estona. Però he de reconèixer que les cebetes tendres senceres (petites) son una autèntica delícia.


Aquesta ceba, la utilitzo per barrrejar amb l'arròs integral, els frankfurts de tofu, salsitxes de porc, seitan, etc., ja que donen joc per acompanyar molts plats.

L'altre dia les vaig posar per damunt d'unes patates bullides amb pell tallades a rodanxes i afegint-hi pel damunt o pel mig, uns tallets de formatge, que es fongui. En fí, una delicatessen.

I que us he de dir? Doncs que està boníssim!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada